Turbotec


Varentschoot 25 9840 De Pinte
0473 67 35 12 Klik om te bellen

Over Turbotec

Waarom is Turbotec de beste keuze voor jou?

TURBOTEC ontwerpt, bouwt en test op maat gemaakte turbomachines (compressoren, ventilatoren, turbines, pompen, blowers, expanders, propellers,...) voor speciale applicaties. Voor meer info, ga naar www.turbotec.be/.

Meer over Turbotec:

TURBOTEC bestaat uit een team van 4 ingenieurs met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van turbomachines (compressoren, ventilatoren, blowers, turbines, expanders, pompen, propellers,...) voor custom en speciale applicaties. Daarnaast werken we ook samen aan het ontwerpen en bouwen van onze eigen gasturbine generator/motor op waterstof. Voor meer info over onze waterstof gasturbines, ga naar www.turbotec.be/hydrogen-gas-turbine/.

Wat kan Turbotec je bieden?

Naast het ontwerpen en bouwen van custom turbomachines hebben we ook onze eigen producten: 1. De TURBOTEC CryoFan-200: Een hoge-snelheids radiale ventilator voor het verwerken van zeer koud stikstofgas in cryogene koelings- en vries-applicaties. (www.turbotec.be/cryogenic-technology/) 2. De TURBOTEC siTC-4000: Een 3-traps Helium compressor met ingebouwde warmtewisselaars voor gebruik in CO2 laser-applicaties. (www.turbotec.be/projects/)

Wie gingen je voor?

We geven onze klanten de meest efficiënte turbomachine (compressor, ventilator, blower, turbine, expander, pomp, propeller,...) voor hun specifieke applicatie. Voor meer info over voorgaande projecten, ga naar www.turbotec.be/projects/.

TURBOTEC - Excellence in Turbomachines

Foto's

TURBOTEC CryoFan-200 samenbouw

Turbotec in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Autoindustrie
Chemische industrie
Energie- en waterbedrijven
Gezondheidszorg
Land- en tuinbouw
Maritime sector
Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Logo Turbotec

Turbotec

Turbotec


Varentschoot 25 9840 De Pinte
0473 67 35 12 Klik om te bellen