Handsaeme Machinery BV


Abelestraat 102 8870 Izegem
051 30 15 95 Klik om te bellen

Over Handsaeme Machinery BV

MACHINEBOUW & AUTOMATISATIE OP MAAT

Wij ontwerpen en produceren machines en automatische productlijnen voor het optimaliseren van logistieke - en productieprocessen in maakbedrijven en industriële ondernemingen.

We zijn wereldwijd actief in de automatisering van diverse sectoren; onze klanten zijn actief in diverse sectoren met name de tapijt- en technische textiel sector en de houtverwerkende industrie. 

HOW CRAZY IT SEEMS, WE CREATE YOUR MACHINERY

Onze waarden, uw machines

We leunen altijd op 3 pijlers doorheen al onze projecten: "Innovatie", "Flexibiliteit & maatwerk" en "Veiligheid & gebruiksgemak".

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak van bij de engineering tot na de opstart van uw machine en wij zijn flexibel op vlak van conceptontwikkeling en ontwerp; wij overlopen samen met u de designmogelijkheden en de bijhorende budgetten. Onze ingenieurs, uw projectleiders, gaan in continu overleg met u als klant en gebruiker tijdens het ontwerpproces. 

Wij automatiseren uw productiehandelingen 

Onze focus ligt op het het automatiseren van bepaalde handelingen in een productieproces, o.a. SNIJDEN / ROLLEN / VERPAKKEN / TRANSPORTEREN / VASTMAKEN / INSPECTEREN / METEN / ...

Onze machines hebben als doel uw efficiëntie te verhogen, uw kosten te besparen, een veiligere werkomgeving te creëren voor uw werknemers en de kwaliteit van uw afgewerkte producten te verhogen.

Handsaeme Machinery BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie