Handsaeme Machinery BV


Abelestraat 102 8870 Izegem
051 30 15 95 Klik om te bellen

Over Handsaeme Machinery BV

MACHINEBOUW & AUTOMATISATIE OP MAAT

Verwerken van Tapijt / Hout / Technisch textiel / Unieke projecten

Wij ontwerpen en produceren machines en automatische productlijnen voor het optimaliseren van logistieke - en productieprocessen in maakbedrijven en industriële ondernemingen.

We zijn wereldwijd actief in de automatisering van verschillende processen; onze klanten zijn actief in diverse sectoren met name de tapijt- en technische textiel sector en de houtverwerkende industrie. 

HOW CRAZY IT SEEMS, WE CREATE YOUR MACHINERY

 

Wij automatiseren uw productiehandelingen 

Onze focus ligt op het het automatiseren van bepaalde handelingen in een productieproces, o.a. SNIJDEN / ROLLEN / VERPAKKEN / TRANSPORTEREN / VASTMAKEN / INSPECTEREN / METEN / ...

Onze machines hebben als doel uw efficiëntie te verhogen, uw kosten te verlagen, een veiligere werkomgeving te creëren voor uw werknemers en de kwaliteit van uw afgewerkte producten te verhogen.

Manuele handelingen die wij  kunnen automatiseren zijn onder meer:

  • snijden, rollen, verpakken, inspecteren en transporteren van geweven en getuft tapijt en kunstgras
  • productie en manipulatie van van palletten, kisten, (hout)skeletbouw frames, tuinhekkens, meubels, ...
  • snijden, rollen en verpakken van technisch textiel en (non-)wovens, rubber, PVC, vinyl, etc.
  • verpakken, transporteren, verwerken, meten, testen, inspecteren, ... van industrieel geproduceerde zaken

 

Persoonlijke aanpak voor een persoonlijk resultaat

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak van bij de engineering tot na de opstart van uw machine en wij zijn flexibel op vlak van conceptontwikkeling en ontwerp; wij overlopen samen met u de designmogelijkheden en de bijhorende budgetten. Onze ingenieurs, uw projectleiders, gaan in continu overleg met u als klant en gebruiker tijdens het ontwerpproces. 

Onze waarden, uw machines

We leunen altijd op 3 pijlers doorheen al onze projecten: "Innovatie", "Flexibiliteit & maatwerk" en "Veiligheid & gebruiksgemak".

Innovatie

Handsaeme Machinery wil blijvend de sterke partner te zijn op de internationale markt voor innovatieve oplossingen in de machinebouw. Wij streven ernaar steeds de meest geavanceerde technieken en technologieën toe te passen. Op deze manier dragen wij toe aan een langetermijnsrelatie met onze klanten, medewerkers (onze Einsteins) en leveranciers.

Flexibiliteit & maatwerk

Onze engineers vertrekken van een basisconcept van een machine dat u altijd naar wens verder kunt uitbreiden en automatiseren naargelang de noden van uw productieapparaat. Zo wordt uw machine of afwerkingslijn een uniek staaltje automatisatie én past het ook perfect in uw budget. Onze machines zijn steeds verkrijgbaar als ‘stand alone’ machine, ofwel kunnen deze geïntegreerd in een bestaande en of nieuwe lijn.

Veiligheid & gebruiksvriendelijkheid

Onze machines verbeteren niet alleen de veiligheid van de operatoren, bij de ontwikkeling wordt steevast voorzien dat de bedieners ergonomischer kunnen werken. Handelingen zoals het aanvoeren, heffen en afvoeren van de producten en materialen gebeurt allemaal automatisch. Omdat de operator slechts op beperkte posten dient te werken, wordt niet alleen de veiligheid verhoogd, maar ook de productie-efficiëntie.

HOW CRAZY IT SEEMS, WE CREATE YOUR MACHINERY!

Foto's

Handsaeme Machinery BV in het kort

Machinebouw op maat

Ja

Machine's voor

Papier- en karton industrie
Rubber- en kunststof industrie
Textielindustrie
Transport en logistiek
Voedingsmiddelenindustrie

Onze locatie

Handsaeme Machinery BV


Abelestraat 102 8870 Izegem
051 30 15 95 Klik om te bellen